ODRŽAVANJE ODJEĆE


IK STUDIO 
Upute za održavanje

Košulje
 

Preporučamo pamučne košulje prati na temperaturi od 40 stupnjeva i glačanje na temperaturi predviđeno za pamučne tkanine. Ukoliko se odlučite dati košulje prati u kemijsku čistionicu ili u praonicu rublja svakako im naglasiti da želite pranje i peglanje košulje a ne kemijsko čišćenje.
Odijela
 

Odijela odnosno sve predmete od vune preporučamo odnijeti na kemijsko čišćenje u provjerenu kemijsku čistionicu. Nikako nebi preporučio kemijsku čistionicu koja nije barem druga generacija obiteljske tradicije. 
Ukoliko nije potrebno/neophodno -  potpuno kemijsko čišćenje prilikom predaje odijela u kemijsku čistionicu naglasite to i zatražite suho čišćenje, kojim će biti očićeni samo dijelovi koji su zaprljani, jer kemikalija kojom se radi čišćenje oštećuju vlakna a time se smanjuje vijek trajanja odjevnog predmeta a i izgled same tkanine od koje je izrađen odjevni predmet.
 

Kemijske čistionice koje koristi IK STUDIO su
 

Lemia adrese poslovnica pronaći na internet stranici - http://www.lemia.hr/nase-poslovnice/
Ograjšek adresa Ilica 33/dvorište ili na www.ograjsek.hr

U slučaju da imate bilo kavih upita a vezano za čišćenje odijela ili nedoumice oko pranja košulje slobodno nas kontaktirajte na mail ikstudio@net.hr